Köszöntő

 

A TRIVIUM Oktatási és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság két évtizede szereplője a vámügynöki szakmának. A cég irodahálózata főként Magyarország Szerbiával, Ukrajnával, Romániával, illetve Horvátországgal határos átkelőin nyújt magas színvonalú, szállítmányozáshoz kapcsolódó szolgáltatást.

Az anyavállalat 1990-ben alakult. A végzett tevékenységek közül a vámügynöki működés kapja a legnagyobb hangsúlyt, de oktatás is szerepel a cég profiljában. A kiegészítő jelleg ellenére különösen fontos az oktatási arcula fenntartása, hiszen a cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a vámszakmát érintő törvényi változásokat naprakészen tudja követni.

A társaság szerkezeti felépítésében az irodák önálló profitcenterekként működnek. A cég jelenleg Magyarországon kb. 70 főt foglalkoztat. A kis szervezeti méret elősegíti a rugalmas problémamegoldást, illetve az ügyfelekkel történő közvetlenebb kapcsolattartást.

A Trivium Kft. ügyfelei részére a vámügynöki szolgáltatások széles skáláját képes nyújtani. A szolgáltatások minél komplexebb kínálatát társaságunk kulcsfontosságúnak tartja. Különös hangsúlyt fektetünk a szakszerűségre. Célunk, hogy ügyfeleinket ne csak egyes tranzakciók során segítsük, hanem munkájukat egy hosszabb folyamaton keresztül kísérjük, és tegyük szakszerűbbé. A különböző országokban működő partnerirodák tevékenysége integrált logisztikai láncot alkot. A "határtalan gondolkodás" szlogen azokat a lehetőségeket foglalja össze, amelyek a különböző országokban működő vámügynökségek egymástól határokkal elválasztott egységeinek kooperációjában rejlik.

Cégünk tagja a Vám, Jövedéki és Agrár Szolgáltatók Szövetségének. Mivel a vámügynökök elsődleges feladata az ügyfelek hatékony kiszolgálása, igyekszünk ügyfeleink érdekeit a vámhatóságok előtt és a törvényhozásban a vámügynök-szövetségeken keresztül a messzemenően képviselni.

Bízunk benne, hogy alkalmunk lesz az Ön munkáját is hatékonyabbá, egyszerűbbé tenni szakszerű, ügyfélcentrikus üzletpolitikánk révén, és hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.

 

 

Szöghi Gáspárné
ügyvezető